maxflytt.se

Flyttfirma Landskrona

Din flyttfirma i Landskrona

Med säkerhet och service i fokus samt ett flertal tjänster inom flytthjälp är vi en trygg flyttfirma att anlita.  Vi sätter säkerheten högt och har självklart trafiktillstånd (vilket krävs för bohagsflytt), och försäkring. Dessutom genomför vi alla flyttar med egna lastbilar och har utbildad personal. Privatpersoner anlitar oss främst vid flytt mellan bostäder i Skåne men vi hjälper även till med utrensning efter dödsbo eller flytt av enskilda större föremål som exempelvis ett piano. 

Vårt mål är att vara ett första val oavsett vilken tjänst inom flytt som efterfrågas.

  • Max Flytt är en den självklara flyttfirman för dig som vill ha all hjälp från samma ställe. Vi kan ordna allt från flyttkartonger och magasinering till flytthjälp och slutligen flyttstädning.
  • Proffsig flytthjälp till rätt pris
    Vi påstår inte att vi är den billigaste flyttfirman i Skåne – men att du får en prisvärd och säker flytthjälp av ett seriöst företag i branschen.

Flyttfirma skåne

Vi tar de tunga lyften och sparar in din tid

En flytt är oftast väldigt energi, tidskrävande och kan orsaka trötta kroppar och konflikter. Flytten är oftast så mycker mer än just den dagen du ska flytta alla dina ägodelar från din gamla bostad till din nya.

Processen av en flytt börjar oftast mycket tidigare med att säga upp olika avtal, rensa hemmet och packa alla flyttlådor. Själva packningen tar oftast mycket tid och fundera kring om man ska göra sig av med möblerna och köpa nya. 

En flytt är oftast svår och omständig att genomföra på egen hand och oftast behöver man ta hjälp från vänner och familj. Sedan måste man hyra en lastbil eller släp för att kunna flytta sina tillhörigheter. När du anställer en flyttfirma i Båstad slipper du lägga den tiden och energin på att fixa allt du behöver innan flytten och dagen det är dags att flytta. 

All vår personal besitter hög kompetens och långerfarenhet av flytt. Vi är försiktiga med dina ägodelar!

Hur mycket kostar en flyttfirma i Landskrona

Vi jobbar alltid med fast priser så att det inte ska bli någon överraskning för dig som kund. Nedanför har vi listat våra priser och mest grundläggande avgifter. 

2 Man + Lastbil - 495kr/h

En flytt av de flesta lägenheterna och mindre företag räcker det oftast med 2 personer och 1 lastbil. Detta är en av de mest beställda tjänsterna.

3 Man + Lastbil - 695kr/h

Har du extra tunga möbler och många flyttlådor som du ska flytta kan vi behöva mer bärkraft och då kan vi skicka tre personer tillsammans med 1 lastbil för att utföra arbetet!

4 Man + Lastbil - 895kr/h

Vi genomför flyttstädning av din bostad eller lägenhet så de lever upp till kraven en fastighetsägare kan ställa.

Fastpris

Vi vet att vissa vill ha en fastprissättning, och det kan då underlätta för alla inblandade parter. Skicka en offertförfrågan direkt via vår hemsida och så återkommer vi med ett prisförslag.

Dags att byta bostad?

Det är viktigt för fastighetsföretag att få tillbaka ett ren bostad. Ni släpper onödiga böter på grund av områden som är svår att rena eller dör man oftar glömma rena de. Genom att välja oss så väljer du flera tals år av erfarna städare. Efter att vi är klara så behöver du inte oroa dig om vi har missat att städa ett område.